fredag 4. april 2008

Nå har også jeg blogg!

Omsider! Har vært inne og kikket på mange spennende blogger rundt omkring og blitt både imponert av hva folk produserer og samtidig også blitt inspirert. Tanken bak bloggen er å kunne dokumentere hva jeg selv lager etter hvert og kanskje få noen tilbakemeldinger på det (?). Kanskje vil jeg gjøre et forsøk på å få ting ferdig litt raskere også nå!

Dette er hva jeg holder med på for tiden:

Skigenser til min mellomste sønn på 14. Genseren er Norges Skiforbunds Jubileumsgenser for 2008 fra Dale. Litt modifisert da halsen skal være lik som Skøytetroppens VM-genser fra 2002. Dvs det syes på en hals med glidelås foret med fleece. Bare monteringen igjen!


Så har jeg strikket en av Heidi Morks Vinterblomster-votter. Nydelig mønster. Én igjen.

2 kommentarer:

karna sa...

Gratulerer med blogg. Fin genser du har laget, håper den passer flere med tiden. Og de vottene var kjempefine, hvor kommer mønsteret fra?

Fride sa...

Takk skal du ha! Mønsteret til vottene har jeg funnet via Ravelry (om du er medlem der). De ligger i denne bloggen: http://blog.morkland.org/. Let nedover til slutten av februar. Inne på Ravelry ligger vottene i mange forskjellige farger som ulike personer har strikket.