torsdag 1. mai 2008

Grønne sokker

Det har vært litt travelt den siste tiden og ikke så mye tid til håndarbeid. Hagearbeid har tatt noe tid pluss at i forrige uke hadde vi avdelingssamling i to dager.

Dro med nordgående hurtigrute Midnatsol fra Trondheim på formiddagen. Da vi var kommet til Stokkøya, stoppet den opp og vi ble hentet med Rib-båter. Etter en liten sight-seeing der vi var opp i 50 knop!, ble vi satt i land på Stokkøya sjøsenter. Været var alldeles fantastisk og sjekk den stranda da! Maten var også et kapittel for seg. Nydelig! Overnattingen var litt primitiv, men én natt sammen med kolleger går bra.

Dagen etter var været like fantastisk og vi fikk en fin tur før bussen kom og hentet oss. Man lever lenge på slike opplevelser.Til helga skal vi i konfirmasjon på Steinkjer og siden storesøster til konfirmanten blir 18 år om et par uker, tenkte jeg å få ferdig gaven slik at jeg kunne ta den med. Så litt mørkt ut da jeg har fått meg en skikkelig forkjølelse og stort sett har ligget rett ut idag, men sokkene ble da ferdige nå ikveld. Mønsteret er hentet fra en av Dale's hefter.

3 kommentarer:

Synnoves-strikkekrok sa...

Så lekre sokker da gitt. Heldig mottaker må jeg si. Ha en fin helg! :smile:
http://www.synnove.de/blog

amylin sa...

Så søte sokker da! Fin jubileumsgenser også. Ha en flott helg!

Jorun sa...

Flotte sokker i sprek farge. Niko